Lumbye Biler

Citigo

Byen er fuld af muligheder. Den er et tomt lærred til dine drømme. En legeplads til dine største ønsker. For at få mest muligt ud af dine eventyr i byen har du brug for en legekammerat, der er lige så adræt, kvik og spontan som dig selv. Kort sagt har du brug for den nye ŠKODA CITIGO.

Lille bil, stort indtryk

En lille bil med store ambitioner: Bilen imponerer med sin forfriskende stil, den overraskende rummelighed i kabinen og de gennemtænkte teknologier, som gør hverdagen i byen sjovere. Fra nu af tager CITIGO med dig, uanset hvor du tager hen.

CITIGO er endnu et eksempel på vores filosofi om at bygge smukt designede biler, som har lige så stort fokus på køreglæden, som de havde, da vi startede.

En af byens seværdigheder

Den nydesignede motorhjelm og kølergrill gør CITIGO til et stolt og godt indpasset medlem af ŠKODA familien. Logoet er fremhævet perfekt på motorhjelmens afrundede kant over kromrammen omkring kølergrillen.

Det nye, brede luftindtag i den forreste stødfanger med integrerede tågelygter, som er standard på Ambition, understreger bilens voksne udtryk.

Altid sikker med City Safe Drive

Med City Safe Drive kan du føle dig mere sikker i bytrafikken. Systemet omfatter en nødbremsefunktion og en CV-sensor (Closing Velocity), der overvåger trafikken foran bilen i en afstand på 10 m ved hastigheder fra 5 km/t op til 30 km/t. En laser i forruden opfanger eventuelle forhindringer foran bilen og medvirker til nedbremsning. Derudover får du regn- og lyssensor som standard.

Et funktionelt system, der kan redde dig fra kedelige påkørsler og spare dig for mange penge.

LÆS MERE OM CITIGO

BESTIL PRØVETUR